Til dig der er frivillig

Denne side er dedikeret til dig, der er frivillig i vores organisation. Her tilmelder du dig kurser samt finder nyheder og informationer, der er målrettet dig med et tillidshverv.

Kolonihaverforbundet består af 40.000 kolonister, hvoraf ca. 7 % arbejder frivilligt i organisationen. Dette svarer til næsten 3.000 ildsjæle, som hver dag arbejder for at sikre, at kolonihaverne fungerer optimalt. Dit værdifulde arbejde bidrager derfor til at styrke den danske kolonihavebevægelse.

Tillidsvalgte i organisationen omfatter medlemmer af foreningsbestyrelser, kredse, udvalg, vurderingsmænd og havekonsulenter. Hvis du overvejer at blive frivillig, opfordres du til at stille op i din lokale haveforening.

Kurser

Det er vores ønske at klæde kolonihaveforeningernes bestyrelser på til de opgaver, som de varetager. Vi afholder kurser for at sikre, at hvert enkelt bestyrelsesmedlem er godt rustet til rollen.

Nyheder til frivillige
Hvis du vil i bestyrelsen
Som frivillig kan du gøre en forskel

Se, hvordan du bliver frivillig

Læs mere
Dokumenter og vejledninger
Formularer, vejledninger og skabeloner

Der kan hjælpe dig i dit arbejde

Søg dokumenter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du gerne blive opdateret på seneste nyt fra forbundet, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked direkte i din mail-indbakke.

Til toppen