Noter,kursus,læring,kolonihave

Gratis kurser til bestyrelsesmedlemmer

Af Kolonihaveforbundet |

Er du ny i din haveforenings bestyrelse, eller har du brug for gode råd til, hvordan du bedst løser opgaverne? Så kan det være, at vores, nu gratis, kurser til bestyrelsesmedlemmer er noget for dig.

Vi har nu datoer i kalenderen for gratis kurser indenfor jura, konflikthåndtering, dirigering af generalforsamlinger samt kursus for kasserere og i intern revision. Læs mere herunder om deres indhold, og hvad du får med dig hjem i rygsækken af viden og tips.

Dirigentkursus – et kursus til dirigenten på generalforsamlingen

På endagskurset giver vi dig et overblik over dirigentens opgaver før, under og efter en generalforsamling. Det skal handle om, hvordan du som dirigent bedst forbereder dig på opgaverne, og vi giver dig let tilgængelige og praktiske råd med på vejen. 


Jurakursus

Vurdering og salg af kolonihavehuse, ventelisteregler og optagelse af nye medlemmer. Det kan være lidt svært at finde rundt i alle regler i foreningen, og derfor har vi lavet et kursus, der klæder dig på til papirarbejdet.


Konflikthåndteringskursus – forebyg stridigheder

Arme over kors, og samtaler, der ender i det røde felt. Stridigheder på havestien vil vi alle gerne være foruden, og med dette endagskursus klæder vi dig på til konflikthåndtering. 


Kassererkurser – både for nybegyndere og erfarne

Kurserne henvender sig både til dig, der aldrig har haft med regnskab at gøre, og til dig, der har brug for indføring i regnskabsprogrammer, bl.a. Winkas.

For nybegyndere vil det omhandle det grundlæggende omkring debet og kredit samt hvad der ligger til grund for et regnskab. Vi kommer også ind på, hvordan du kan skelne imellem resultat (indtægter og udgifter) og balance (aktiver og passiver).

For mere erfarne kasserere med viden om de basale principper i ”det dobbelte bogholderi”, er kurset en praktisk indføring i et regnskabsprogram, samt et kig på rapporter samt et simpelt regnskab i excel. 

Se datoer for kurserne, og læs mere om tilmelding:


Intern revision – rolle og ansvar

På kurset gennemgår vi, hvad der er den interne revisors rolle og ansvar i forhold til kassereren og resten af bestyrelsen. Vi gennemgår også hvad der er af konkrete opgaver samt hvilke handlinger en intern revisor bør foretage – både hvis alt er som det skal være, og hvis der er nogle uregelmæssigheder.


Er der behov for andre kurser?

Det er vigtigt for os at lave kurser, som I medlemmer har brug for. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du som bestyrelsesmedlem savner specifik viden og hjælp, som vi ikke dækker allerede.

Skriv gerne til info@kolonihave.dk.

Andre nyheder
Til toppen