dtHome = Kolonihaveforbundet
dtRootHome = Kolonihaveforbundet

dtRoot = Kolonihaveforbundet
Er du i konflikt med nogen i haveforeningen?


(Billede: Pixabay)

Nu kan du få hjælp!
Konflikter påvirker typisk vores mentale og fysiske velvære, fordi det er noget uløst, der skaber spændinger i os.
I nogle tilfælde går det ikke kun ud over os selv, og i haveforeninger kan det omgivende foreningsliv blive påvirket.

Reager, når det er personen og ikke sagen, der bliver problemet
Jo hurtigere du reagerer og får hjælp til at håndtere konflikten, des lettere bliver den at løse. Derfor skal du reagere, når du mærker irritationen og vreden – når det ikke længere er sagen, der er problemet for dig, men personen, du er uenig med. Måske tænker du, konflikten ikke er slem nok til ligefrem at kontakte en konfliktmægler, men det er faktisk netop på DÈT tidspunkt, du skal gøre det.

Du kan få hjælp i hele havesæsonen
Vi udvider den aftale, vi har etableret på forsøgsbasis med Center for Konfliktløsning. Det betyder, at menige medlemmer nu også kan få hjælp til konflikter i haveforeningen. Indtil nu har aftalen kun omfattet bestyrelserne.

Frem til 30. september (NB. hele juli undtaget pga. ferie i centeret) kan du få gratis vejledning i, hvordan du håndterer en bestemt situation, der påvirker livet i haveforeningen.
Det kan være:

  • En konflikt imellem dig og ”din nabo” i haveforeningen
  • En konflikt imellem dig og din bestyrelse

Telefonsamtalen kan være afklarende, vejledende og/eller i form af sparring, så du bliver hjulpet på vej og får redskaber til at håndtere den konkrete konflikt.

Bemærk, at ordningen er på forsøgsbasis og berammet til og med september måned 2020. Derefter vurderer vi, om efterspørgslen har været stor nok til at fortsætte.

Kontaktperson:
Vores tilknyttede mægler hedder Anne Rebsdorf og du kan bestille tid hos hende ved at sende hende en mail på abr@konfliktloesning.dk med dit telefonnummer.
Du kan læse mere om hende her https://konfliktloesning.dk/om-os/undervisere-og-maeglere/anne-rebsdorf/

Bestyrelser og kredse
Ordningen er også omfattet bestyrelser og kredse. I kan læse mere om det på Dialognet. Husk at være logget ind, før I trykker på linket her.