hænder,hjælp,team

Bevar kolonihaverne – sådan kan du hjælpe

Af Iben Sandra Svensson |

Regeringsudspillet 2030 skaber usikkerhed, og det kan være svært at sidde og vente på nyheder om, hvad der sker i arbejdet for at sikre, at vores haveforeninger ikke bare kan blive flyttet. Vi ved, at mange ønsker at hjælpe til eller gøre noget selv. Herunder kan du læse mere om, hvilke handlinger der kan støtte op om arbejdet.

kalender, aftale, vigtige datoer

Deltag i arrangementer

I den kommende tid afholder vi forskellige typer arrangementer i kolonihaveforeningerne rundt omkring i landet. Fokus vil være politikerbesøg af varierende format. Vi håber, at så mange som muligt vil deltage. En stor tilslutning til arrangementerne viser nemlig politikerne, at der er stor opbakning til sagen.

Kvinde, mand, sommer, kolonihave

Giv en hånd med

Hvis en politiker besøger din haveforening vil det være en stor hjælp, hvis du giver en hånd med til at brygge kaffe, bage kage eller lignende, så vi kan gøre arrangementet ekstra hyggeligt.

Mand, Iphone

Sociale medier

Hvis du falder over en diskussion om sagen på de sociale medier, så hop gerne ind i samtalen.
Jo mere samtalerne bliver kommenteret på eller delt, des bredere når de ud. Således kan du hjælpe med til, at vi får spredt de gode argumenter.

Tal med dit netværk

De færreste er bekendt med den udfordring, vi står overfor, og derfor er vi nødt til at gøre folk opmærksomme på det. Snak med dit netværk om sagen – ord spreder sig.

Online computer

Kontakt din kandidat

Kontakt din lokale folketingskandidat og informer ham/hende om problemstillingen via mail. Vedkommende er højst sandsynligt ikke bekendt med regeringsudspillets konsekvenser, men vil rigtig gerne blive klogere på, hvad der rører sig i hans/hendes valgkreds.

Kvinde,underskrift,kolonihave,dokument,kolonihave

Skriv et læserbrev

Et læserbrev i enten en lokal eller national avis er en stor hjælp. Det øger opmærksomheden på problemet, og når måske endda frem til politikerne. Hvis du har brug for at få læst dit læserbrev igennem, inden du sender det, er du velkommen til at sende det forbi nw@kolonihave.dk

Andre nyheder
Nyheder
| Nyhed
Nyheder
Skrevet af Iben Sandra Svensson

Regeringen ønsker at flytte kolonihaveområder

| Nyhed
Nyheder
Skrevet af Iben Sandra Svensson

Medlemsundersøgelsen 2019

| Nyhed
Til toppen