dtHome = Kolonihaveforbundet
dtRootHome = Kolonihaveforbundet

dtRoot = Kolonihaveforbundet
Presse

Kolonihaveforbundet skal være en professionel og dynamisk organisation, der aktivt imødekommer og understøtter medlemmernes skiftende behov. Kolonihaverne skal med et bredt socialt sigte være en levende del af samfundet og sikre fællesskab, tiltrækkende haveformer og udfoldelsesmuligheder for alle

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor mange kolonihaver er der i Danmark?
Danmark har i alt ca. 62.000 kolonihaver. Ud af dem er 40.000 organiseret i Kolonihaveforbundet

Har I tal på, hvor mange der køber og sælger deres kolonihave for tiden?
Det er de lokale haveforeninger, der administrerer deres kolonihaver og står for køb og salg. Vi har derfor ikke indsigt i det antal, der bliver handlet i løbet af en sæson. 

Hvordan er fordelingen af kolonihaver i kommuner/regioner?
I forbindelse med udarbejdelse af kolonihaveloven, udarbejdede Miljø & Energiministeriet en rapport kaldet "Kolonihavernes fremtid". Heri er udførlig data omkring antal og placering af haver i landet. Se side 140 og frem.

Har I nogle haveforeninger, som befinder sig i (by)?
Forbundet er opdelt i lokale kredse, der hjælper lokale haveforeninger. Du kan finde og kontakte den specifikke kreds, du laver en nyhed om, ved at gå til siden her eller kontakte en haveforening, ved at gå til siden her. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, som vi ikke besvarer her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte Iben. Vores forbundsformand stiller gerne op til interview, men forinden bedes du kontakte Iben med spørgsmål og vinkel på artiklen/nyheden.   

Her finder du os også

Kommunikations-ansvarlig