dtHome = Kolonihaveforbundet
dtRootHome = Kolonihaveforbundet

dtRoot = Kolonihaveforbundet
  •  
   
Kontakt

Velkommen til forbundskontoret. Her er vi et team, der arbejder med medlemsrådgivning indenfor jura, køb og salg, kurser og kongresser, kommunikation og administration. 

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, men vi er ikke altid de rette personer at henvende sig til. Kolonihaveforbundet er nemlig opdelt i 21 kredse, og de har styr på lokale byggeregler, ordensregler og vedtægter. De har også personlig og jævnlig kontakt til deres haveforeninger. Vi vil derfor i mange tilfælde henvise til din kreds eller til din haveforenings bestyrelse. Du kan se en oversigt over vores kredse her.

Hvis du oplever, at hverken kredsen eller din bestyrelse kan hjælpe dig, kan du til enhver tid kontakte os. Vi kan rådgive og vejlede dig om både administrative, økonomiske og juridiske spørgsmål indenfor kolonihaveområdet. 

Har du ikke modtaget dit Haveblad?
Havebladet udkommer fire gange årligt: I april, juni, august og i oktober.
Hvis du ikke modtager bladet, skal du reklamere. Det gør du ved at ringe direkte til vores distributørs kundeservice på tlf. 66 80 56 11, som derefter vil fremsende det manglende Haveblad til dig.
Havebladet sendes kun til din Folkeregisteradresse, så husk at man ikke længere kan få videresendt Havebladet til haven. 

 

 

Adresse
Smedeholm 13 C, 2. th
2730 Herlev

Kontortid
Personlige henvendelser skal ske efter aftale.
Mandag - torsdag: 10.00 - 15.00
Fredag: 10.00 - 13.00

Telefon
+45 38 28 87 50

Hjemmeside
www.kolonihaveforbundet.dk

E-mail
info@kolonihave.dk
Tilmeld nyhedsbreve
Tak for din tilmelding.
Medarbejdere
-->