Blog

Klaus’ store Amagerhylde til voksne og børn

Af Klaus Lemche – Skibhøj Haveforening i Esbjerg |
Amagerhylde, kolonihave, legestativ

TEMA: Inspiration

Stor Amagerhylde

Selvom man er snedker, kan man sagtens komme på noget af en opgave indenfor sit fag. 783 udskæringer senere er den store Amagerhylde et børnebørns-venligt indslag i vores have.

For 2 år siden byggede jeg vel nok en af Danmarks største Amagerhylder, som nu står i Dannebrogs farver.
Forinden havde min søde kone foræret mig en lille. klassisk model på omkring 30 cm. i højden – og da vores have er fuld af sjove påfund og gør-det-selv-projekter, så jeg potentiale i at lave en overdimensioneret Amagerhylde til glæde for voksne og børn.

Amagerhyldens funktion

Amagerhylden fungerer som siddeplads nederst og så leder en trappe i venstre side op til en hylde, hvor børnebørnene kan lege. Trailernettet er fastmonteret indvendigt, og så er de fræsede reglar sat udenpå, så børnene ikke kan falde ud.
Foran Amagerhylden er der et afgrænset område med sand og plads til spil og leg.

Materialer og pris

Jeg har brugt Douglasplader til selve konstruktionen, fordi det skal kunne tåle at stå i al slags vejr. For at sikre børnene har jeg brugt trailernet øverst. Jeg vil skyde på, at jeg ca. har brugt 4000 kr. for træ, net og maling.

Skelet, montering og endeligt resultat

Læs også
Blog
Skrevet af Iben Sandra Svensson

Send dit indlæg til vores os

|
Blog
Skrevet af Peter Svane

Peters gigantiske insekthotel

| Gør-det-selv
Blog
Skrevet af Iben Sandra Svensson

Hannes skvalderkålspesto

| Opskrift
Til toppen