Del din idé med os

Vi samler tips til den bæredygtige kolonihave

Del din idé, og skab bæredygtig inspiration for andre


Hos Kolonihaveforbundet sætter vi spot på den bæredygtige kolonihave, og vi vil gerne gøre det i fællesskab med dig. Derfor opfordrer vi endnu en gang til, at du deler din bæredygtige historie med os.

Del dit tip, og vind præmier

Indsend din bæredygtige idé via formularen nedenfor, og deltag i lodtrækningen om 10 x gavekort á kr. 350,- til Plantorama. Vinderne trækkes i august.

Måske gør du mere, end du tror?

Du tænker måske ikke over det, men du gør helt sikkert noget i din have, som hjælper insekterne, dyrene eller klimaet lidt på vej.

Har du en fuglevenlig hæk, plantet stauder, der ikke skal udskiftes år efter år, fundet en naturvenlig kur mod ukrudt eller brugt genanvendte materialer til dit byggeprojekt? Det kan også være, at du med fællesspisning i foreningen er med til at styrke fællesskabet? Uanset dit grønne eller sociale påfund, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Intet projekt er for småt eller for stort.

Hvad skal vi bruge dit bæredygtige tip til?

Hos Kolonihaveforbundet sætter vi bæredygtighed højt på dagsordenen, og vi er nysgerrige på, hvad du som medlem gør af tiltag i lige netop din have. Som kolonihavelejer bidrager du nemlig til at gøre Danmark mere bæredygtig ved at give plads til planter, fugle, insekter og ved at skabe hyggelige fællesskaber rundt omkring i vores 400 haveforeninger.

Målet er at samle din og andres idéer og forvandle dem til gode anbefalinger og bæredygtig vejledning til gavn for alle medlemmer. Disse vil blive en del af et inspirationsværktøj, som vi planlægger at lancere i foråret 2024.

Til toppen