vild have

Vi indsamler bæredygtige tips og ideer: Del med os

Af Iben Sandra Svensson – Kommunikationsansvarlig |

I fællesskab med vore medlemmer sætter vi fokus på bæredygtighed. En sommerindsamling fra haverne skal skabe en grøn idébank og give os alle inspiration til bæredygtige handlinger i haven.

Flere medlemmer har ønsket, at forbundet sætter fokus på den grønne agenda og inspirerer til bæredygtig handling i haven. Det ligger i god forlængelse af, at vi arbejder for at gøre bæredygtighed til en hjørnesten i organisationens fundament.

Nyt, grønt initiativ – del med os og vind chokolade

Som en del af arbejdet med “Kolonihaveforbundets grønne profil”, lancerer forbundet henover sommeren kampagnen Dit tip til den bæredygtige kolonihave. Her får vores medlemmer mulighed for at dele bæredygtige og grønne aktiviteter fra egen have. Det kan være alt fra vilde blomsterbed og hjemmelavet gødning til byggeprojekter med genbrugsmaterialer og regnvandsindsamling.

Via en digital formular på hjemmesiden kan vores medlemmer fortælle om og vise os, hvad de gør.
I juli og august trækker vi lod om 30 chokoladegaveæsker til en værdi af 300 kr./stk. blandt de indsendte ideer.

Har du et grønt tip, så kan du nemt dele den med os ved at klikke lige her.

Hvad skal vi bruge de bæredygtige ideer og tips til?

Henover sommeren vil vi løbende dele de indsendte, bæredygtige ideer og tips, så de kan være grøn inspiration for andre medlemmer. Når indsamlingen er slut, er målet at forvandle alle ideerne til bæredygtige anbefalinger, som kan vise, hvordan kolonihaven kan være en stærk grobund for en grønnere fremtid. Initiativet er ét ud af flere tiltag, der har fokus på vidensdeling om bæredygtighed i Kolonihaveforbundet.

Vil du hænge en plakat op i haveforeningen?

Plakat til kampagnen om “Dit tip til en bæredygtig have”

Plakaten kan frit printes og hænges op i haveforeningen

Indsend dit tip

Udfyld formularen og vær med i lodtrækningen om en chokoladegaveæske til værdi af 300 kr.

Andre nyheder
Til toppen